İSTANBUL / TUZLA - Aydınlı İlkokulu

Bülent KARA - Okul Müdürü

1970 yılında Rize´de doğdu. İlkokulunu Yenihisar Köyü´nde, ortaöğrenimini ise Çayeli İmam Hatip Lisesi´nde tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi  Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olarak öğretmenlik hayatına başladı. Ayrıca İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamlayan Bülent KARA İstanbul-Sultanbeyli, Muş-Malazgirt, Ümraniye ve Tuzla´da öğretmenlik ve idarecilik yaptıkdan sonra Pendik Prof. Dr. Erol Güngör İlköğretim Okulu´nda ve Tuzla Atatürk İlkokulu´nda müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 19 Aralık 2014 tarihinde Tuzla Peyami Safa İlkokulu´nda müdür olarak göreve başladı ve yaklaşık sekiz buçuk yıl bu okulda müdür olarak görev yaptı. 1 Ağustos 2023 tarihinde ise okulumuzda müdür olarak görev yapmaya başlamıştır. Akademik ve bilimsel çalışmaları bulunan Bülent KARA´nın ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde yayımlanmış dört makalesi bulunmaktadır.  Müdürümüz Bülent KARA evli ve üç çocuk babasıdır.