İSTANBUL / TUZLA - Aydınlı İlkokulu

OKUL MÜDÜRÜMÜZ BÜLENT KARA'NIN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Değerli Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler ve Kıymetli Veliler,  Hepinizi saygıyla ve hürmetlerimle selamlıyorum. 2023-2024 eğitim öğretim yılının ülkemize, aziz milletimize ve insanlığa hayırla getirmesini diliyorum. Hedefimiz, her bir çocuğumuzun kendi potansiyelini gerçekleştirebilmesi ve üretken bir birey olabilmesi için eğitim imkânlarından eşit ve adil bir şekilde yararlanmasını sağlamaktır. Yenilenmiş ve güçlendirilmiş okul iklimiyle yeni eğitim öğretim dönemine güçlü bir şekilde hazırız. Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, geleceği inşa edecek olan çocuklarımızın yetişmesinde en büyük emek sahibi olan siz değerli öğretmen arkadaşlarımın daima yanında ve en büyük destekçisi olacağız. Sevgili Öğrenciler, Dinlenmiş ve tazelenmiş olduğunuzu umuyorum. Şimdi tüm ilgi, heyecan ve azimle öğrenme yolculuğunuzu sürdüreceğinize inanıyorum. Vizyonumuz; Mutlu Öğretmen, Mutlu Öğrenci ve Mutlu TÜRKİYE.

Bu duygularla 2023-2024 eğitim öğretim yılımızın sağlık ve başarılarla dolu,  ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Bu duygularla 2023-2024 eğitim öğretim yılımızın sağlık ve başarılarla dolu,  ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Yayın: 05.09.2023 - Güncelleme: 05.09.2023 17:40 - Görüntülenme: 283