İSTANBUL / TUZLA - Aydınlı İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Mrt

Anaokulu öğrencilerimizin "Atıkları Ayır, Geri Dönüşüme Katıl" projesi kapsamında "Dönüşüm Senin Elinde" sloganıyla hazırlamış oldukları "Atıktan Sanata" defile gösterimize iştirak eden Tuzla İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Metin Çangır'a, şube müdürümüz Sayın Adnan Sarıyıldız'a, Mahalle Muhtarımız Sayın Nevzat Özsoy'a ve okul müdürü arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca projenin mimarı Anaokulu öğretmenlerimize, proje boyunca öğretmenlerimizi yalnız bırakmayıp onlara destek veren, varlıklarını hep hissettiren değerli velilerimize ve yapmış oldukları başarılı defile gösterilerinden dolayı bütün evlatlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

TUZLA AYDINLI İLKOKULU

OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU

1-ELİF ÇELİK   (Okul Aile Birliği Başkanı)

2-NAGEHAN TOSUN   (Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı)

3-SELMA TAŞKIN  (Muhasip Üye)

4-ŞÜKRİYE GÜZEL  (Sekreter)

5-OLCAY GÜLMEZ  (Asıl Üye)

YEDEK İSTE

1-DERYA ERTEKİN

2-SALİHA GİDER

3-SERAP KARAKAYA

4-SONAY YALDIZ SÖNMEZ

5-SEMRA SAMANCIOĞLU

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında 2. Sınıf öğrencilerimiz tarafından Deyimler ve Atasözlerinin üç boyutlu olarak canlandırıldığı sergi açılışını yaptık. Programımıza iştirak eden Tuzla İlçe Milli Eğitim şube müdürlerimize, Aydınlı Mahallesi Muhtarımıza ve Gisbir Ortaokul müdürümüz Mümin beye ayrıca programın hazırlanmasında büyük emek ve katkı sunan 2. Sınıf öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Ock

Deprem Uzmanı Sayın Yoshinori Moriwaki bugün okulumuza gelerek önce velilerimize daha sonrasında ise öğrencilerimize deprem semineri verdi. Çok anlamlı ve faydalı olan seminerler için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Tuzla İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Metin Çangır ve şube müdürümüz Sayın Adnan Sarıyıldız 2024 yılının ilk mesai gününde okulumuza ziyaret yaparak hem bizlerle hem de öğretmenler odası buluşması ile öğretmenlerimizle anlamlı bir buluşma gerçekleştirip ardından da öğrencilerimizle bir araya geldiler. Okulumuz adına kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Bugün okulumuzda genişletilmiş Okul Aile Birliği toplantısını gerçekleştirdik. Kahvaltı eşliğinde yapılan toplantıya çok sayıda velimiz gönüllü velimiz katılarak Okul Aile Birliğine destek mesajları verdiler. Birlik-beraberlik ve samimiyet ortamında çok faydalı bir toplantı gerçekleşti. Organizasyonda emek ve katkısı olan başta Okul Aile Birliği yönetimine ve katkı sunan tüm velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

2023/2024 AYDINLI İLKOKULU EĞİTİM KADROSU

Eyl

Okulumuzun Rehberlik Servisindeki öğretmenlerimiz ve müdür yardımcısı arkadaşlarım ile birlikte "Okula İlk Adım" veli seminerlerimizi gerçekleştirdik. 1. Sınıfa başlayan öğrencilerimiz kadar velilerimiz de çok heyecanlıydı.  Öğrencilerimiz kadar velilerimize de başarılar diliyorum.

Eyl

Değerli Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler ve Kıymetli Veliler,  Hepinizi saygıyla ve hürmetlerimle selamlıyorum. 2023-2024 eğitim öğretim yılının ülkemize, aziz milletimize ve insanlığa hayırla getirmesini diliyorum. Hedefimiz, her bir çocuğumuzun kendi potansiyelini gerçekleştirebilmesi ve üretken bir birey olabilmesi için eğitim imkânlarından eşit ve adil bir şekilde yararlanmasını sağlamaktır. Yenilenmiş ve güçlendirilmiş okul iklimiyle yeni eğitim öğretim dönemine güçlü bir şekilde hazırız. Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, geleceği inşa edecek olan çocuklarımızın yetişmesinde en büyük emek sahibi olan siz değerli öğretmen arkadaşlarımın daima yanında ve en büyük destekçisi olacağız. Sevgili Öğrenciler, Dinlenmiş ve tazelenmiş olduğunuzu umuyorum. Şimdi tüm ilgi, heyecan ve azimle öğrenme yolculuğunuzu sürdüreceğinize inanıyorum. Vizyonumuz; Mutlu Öğretmen, Mutlu Öğrenci ve Mutlu TÜRKİYE.

Bu duygularla 2023-2024 eğitim öğretim yılımızın sağlık ve başarılarla dolu,  ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Mrt

Ara